Scootmobiel huren, leasen of kopen

Zoekt u een scootmobiel en schrikt u van de scootmobiel prijzen of denkt u na over de mogelijkheid die te huren? Er zijn verschillende scootmobiels te koop, u heeft de keuze uit verschillende modellen. Welk model sluit het best aan bij uw wensen en met welke scootmobiel kunt u rekenen op de meeste veiligheid, het beste comfort en de beste wendbaarheid? Dat zijn de elementen op basis waarvan u een keuze kunt maken, vervolgens kunt u nadenken over het huren, leasen of kopen van een scootmobiel.

Een scootmobiel dient voldoende veiligheid te bieden, hoe beschermt u zich bijvoorbeeld tegen omvallen? De Quingo scootmobiel heeft 5 wielen en beschikt over verschillende veiligheidssystemen. Bovendien kunt u rekenen op een optimaal comfort, in combinatie met een goede wendbaarheid en prima service op het moment dat er een keer wat aan de hand is. Uiteraard kunt u een dergelijke scootmobiel kopen, waarmee u ervoor zorgt dat u daar zelf volledig eigenaar van wordt.

Scootmobiel huren

Wilt u een scootmobiel huren of denkt u in ieder geval na over die mogelijkheid? Een scootmobiel te huur lijkt in eerste instantie een goede keuze, de maandelijkse kosten zijn goed beheersbaar. Houd er aan de andere kant rekening mee dat u jaren blijft betalen voor een scootmobiel, terwijl u op voorhand niet goed weet hoe lang u er gebruik van zal maken. Zou u een scootmobiel huren en rijdt u daar vervolgens 5 – 10 jaar mee? Dan is de kans groot dat de kosten een stuk hoger uitvallen dan wanneer u die zelf zou kopen.

Scootmobiel leasen

Een scootmobiel leasen vormt dan een betere keuze. U spreekt op voorhand een bedrag per maand af, waardoor u gebruik kunt maken van de scootmobiel. U kunt eventueel een resttermijn opnemen, een bedrag waarvoor u de scootmobiel aan het eind van de looptijd kunt overnemen. Houd er echter rekening mee dat het leasecontract doorloopt indien u na een korte periode geen scootmobiel meer nodig heeft. U of uw nabestaanden blijven dan met de kosten zitten.

Scootmobiel kopen

Een scootmobiel kopen is wat dat betreft vaak de beste optie. Uiteraard zijn er verschillende scootmobiels te koop en is het goed die te vergelijken, bovendien kunt u een gratis DVD en brochure aanvragen. U kunt de scootmobiel prijzen bekijken en aan de hand daarvan nagaan welke scootmobiel u het best kunt kopen.